Despre

Creat pentru medicii veterinari din Romania, BAYER CMVet-eLearning este o platforma educationala online de invatare, testare si recunoastere a cunostintelor. Realizat in parteneriat cu C.M.V.RO (Colegiul Medicilor Veterinari din Romania) si sprijinit de BAYER, proiectul premiaza excelenta si sustine activitatea profesionala a medicilor veterinari din toata tara.

De ce sa participi

Cursantii BAYER CMVet-eLearning vor avea acces la cursuri de specialitate acreditate in S.N.E.C (Sistemul National de Educatie Medicala Continua), iar absolventii vor primi 10 puncte educationale acordate conform criteriilor de punctaj A.G.M.V.R - C.M.V.RO privind educatia continua pentru fiecare modul incheiat.

Cele 10 puncte EMC vor fi acordate pentru 2018, in cazul in care cursantul va parcurge si absolvi cursul pana la finalul anului curent. Diploma se va putea downloada si printa de indata ce cursantul a absolvit cursul.

Mult succes!

Prelucrarea datelor cu caracter pesonal

In scopul mentionat mai sus, dorim sa va informam ca Bayer S.R.L. prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal, si anume nume, prenume, adresa de e-mail, localitate si loc de munca, numar de telefon, colectate din

interactiunea directa cu dvs. sau transmise de catre dvs. societatii in scopul vizat, in momentul in care creati contul pentru accesarea Bayer CMVet.

In vederea obtinerii punctelor educationale aferente absolvirii cursurilor de specialitate acreditate de S.N.E.C., Bayer S.R.L. va transmite catre C.M.V.RO urmatoarele date cu caracter personal, si anume numele si prenumele dvs., in vederea validarii si acordarii efective, in beneficiul dvs., a punctelor educationale de catre C.M.V.RO ca urmare a incheierii fiecarui modul al cursurilor care fac obiectul prezentei platforme.

Prin urmare, prin parcurgerea si absolvirea cursurilor de specialitate oferite de Bayer S.R.L. pe acesta platforma, va acordati consimtamantul ca datele dvs. cu caracter personal (nume si prenume) sa fie prelucrate de catre Bayer S.R.L. conform celor mentionate prin prezenta si transmise de catre societate catre C.M.V.RO in scopul validarii si acordarii de puncte educationale in conformitate cu criteriile de punctaj A.G.M.V.R. - C.M.V.RO privind educatia continua.

Va informam ca sunteti liber(a) sa va retrageti consimtamantul in orice moment, cu efect pentru viitor, fara a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare efectuate anterior acestei retrageri de catre Bayer S.R.L. Va puteti adresa solicitarea dumneavoastra de retragere a consimtamantului cu privire la scopul prelucrarii datelor mentionate prin prezentul, pe adresa de e-mail iubesteanimalelero@gmail.com.

Transferăm sau acordăm acces către terți la datele dumnevoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • Folosim prestatori de servicii specializați care ne ajută să oferim serviciile noastre. Prestatorii nostri de servicii sunt atent selectați și monitorizați în mod regulat de noi. În temeiul unor acorduri de procesare a datelor cu caracter personal, aceștia vor procesa date cu caracter personal numai în baza instrucțiunilor noastre și în strictă concordanță cu directivele noastre.
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate, total sau partial, într-o țară pentru care Comisia Europeană nu a stabilit că oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. În astfel de cazuri, vom aplica clauzele standard de protecție a datelor cu caracter personal adoptate de Comisia Europeană ca reprezentând garanții adecvate. Puteți obține o copie a acestora contactând responsabilul nostru cu protecția datelor, folosind detaliile de contact de mai jos.

Bayer S.R.L. păstreaza datele dvs. cu caracter personal numai atâta timp cât este necesar în vederea realizarii scopului mentionat mai sus, cu excepția cazurilor în care există o cerință contrară a legii.

In conformitate cu legislatia aplicabila in materia protectiei datelor cu caracter personal, urmatoarele drepturi se afla la dispozitia dumneavoastra: (a) dreptul de a fi informat in legatura cu si de a obtine acces la datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram; (b) dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal; (c) Dreptul la opozitie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal din motive privitoare la situatia dumneavoatră particulara, cu exceptia cazului in care putem demonstra existenta unor motive legitime si imperioase care prevaleaza in raport cu interesele dumneavoastra sau cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara in scopul constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta; (d) dreptul de a se opune, in orice moment, la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing direct, inclusiv sub forma crearii de profiluri, in masura in care aceasta este legata de marketingul direct respectiv; (e) dreptul la portabilitatea datelor; (f) dreptul de formula o plangere in faaa autoritatii pentru protectia datelor cu caracter personal sau in fata instantei de judecata competente. In Romania, autoritatea de protectie a datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in Bb. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti, Romania, email: anspdcp@dataprotection.ro.

In cazul in care doriti sa va exercitati drepturile, avem rugamintea de a inainta solicitarea dumneavoastra la adresa societatii: Bayer S.R.L., CUI 9275030, cu sediul in Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 1A, clădire B, etaj 1, Sector 1, 013681 Bucuresti, România in atentia responsabilului nostru cu protectia datelor cu caracter personal, sau sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: data.protection.ro@bayer.com.