Conditii generale de utilizare

Pentru a accesa si utiliza aceasta pagina de internet trebuie sa respectati urmatoarele conditii. Va rugam sa nu utilizati aceasta pagina de internet decat in cazul in care sunteti de acord cu aceste conditii. Aceasta pagina de internet a fost dezvoltata de SC Bayer SRL (denumit in continuare BAYER) si administrata de acesta. Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau de a aduce modificari partiale ori totale paginii de internet sau conditiilor generale de utilizare, termenilor si conditiilor generale, dar si conditiilor noastre de vanzare si livrare. Va rugam sa luati la cunostinta ca putem efectua aceste modificari la discretia noastra, fara a le anunta in prealabil. De aceea, trebuie sa va rugam ca urmatoarea data cand vizitati pagina noastra de internet sa parcurgeti din nou termenii si conditiile si sa luati la cunostinta modificarile sau actualizarile care au fost efectuate.

Acorduri de utilizare si beneficii

Toate detaliile, documentele si pozele publicate pe aceasta pagina de internet sunt proprietatea BAYER. Orice permisiune pentru utilizarea acestora este acordata sub rezerva prezentarii dreptului de autor pe toate duplicatele. Aceste detalii pot fi utilizate doar pentru uz personal, daca nu au destinatie comerciala; detaliile nu trebuie modificate in nici un fel, iar toate imaginile de pe pagina vor fi utilizate doar in contextul textului aferent.

Marci inregistrate si dreptul de autor

Toate marcile de pe aceasta pagina sunt proprietatea BAYER Group, doar daca nu se constata altfel sau daca nu fac referire la o marca a unei terte parti. Orice utilizare fara permisiune a acestor marci sau a altor materiale este interzisa si constituie o incalcare a drepturilor de proprietate, a legii marcilor sau a altor drepturi de proprietate industriala.

Raspundere limitata

BAYER a prelucrat informatiile detaliate de pe aceasta pagina de internet din surse interne si externe, cu buna stiinta, dupa o verificare minutioasa. Ne straduim sa dezvoltam si sa actualizam aceste informatii in permanenta. Informatiile de pe aceasta pagina de internet au scopul de a prezenta BAYER, precum si produsele si serviciile sale. Cu toate acestea, nu se face nici o afirmatie si nu se ofera garantii, nici explicit nici implicit, referitor la completitudinea sau corectitudinea informatiilor de pe aceasta pagina de internet. Dorim sa va atentionam ca aceste informatii, desi exacte la data publicarii, pot sa nu mai fie actuale. De aceea, va recomandam sa verificati orice informatie obtinuta de pe aceasta pagina de internet, inainte de a o utiliza sub orice forma. Pe langa informatiile de pe aceasta pagina de internet, recomandam verificarea de catre Dumneavostra a celor mai recente informatii – in mod special cele continute in fisele tehnice de securitate si in specificatiile tehnice – si in produsele noastre, avand in vedere compatibilitatea cu procesele si intentiile destinate. In cazul in care veti avea nevoie de orice informatie sau instructiune cu privire la serviciile si produsele noastre, va rugam sa ne contactati direct. Utilizatorii acestei pagini sunt de acord sa acceseze pagina de internet si informatiile continute de aceasta asumandu-si pe deplin raspunderea. Atat BAYER cat si tertele persoane implicate in scrierea, producerea si transmiterea informatiilor de pe aceasta pagina sunt exonerate de orice obligatie in cazul in care, ca urmare a folosirii acestor informatii, au rezultat orice fel de pagube sau in cazul imposibilitatii utilizarii sau accesarii acestei pagini de internet ori in cazul in care s-au bazat pe informatiile puse la dispozitie de aceasta pagina.

Situri web ale tertilor furnizori/linkuri externe

Acest site web contine linkuri/referiri la terte pagini de internet. Prin furnizarea acestor linkuri, BAYER nu isi da acordul pentru continutul acestora. BAYER este exonerat de orice obligatie privind functionarea sau continutul acestor pagini si de orice raspundere pentru daune sau prejudicii rezultate din folosirea continutului acestora, sub orice forma. Bayer nu ofera nicio garantie ca paginile la care trimit aceste linkuri contin informatii de o calitate adecvata. Linkurile catre alte pagini sunt furnizate catre utilizatori ai paginii de internet pentru informare. Utilizatorii acceseaza aceste pagini pe riscul lor. Selectia linkurilor nu trebuie sa restrictioneze in nici un fel accesul utilizatorilor la paginile la care trimit aceste linkuri.

Detalii furnizate de Dumneavoastra

Utilizatorul acestei pagini de internet este in totalitate responsabil pentru continutul si corectitudinea detaliilor pe care el sau ea le furnizeaza catre BAYER, precum si pentru neincalcarea drepturilor unei terte parti implicate in aceste detalii. Utilizatorul isi da acordul ca BAYER sa stocheze asemenea detalii si sa le utilizeze in analize statistice sau in orice alta activitate de business specificata, doar daca informatiile nu contin detalii personale, in afara cadrului datelor cerute. In special, BAYER este indreptatita sa utilizeze continutul acestor mesaje, inclusiv idei, inventii, proiecte, metode si expertize in orice scop, precum dezvoltarea, producerea si vanzarea produselor sau a serviciilor si sa reproduca asemenea informatii, facandu-le publice catre o terta parte fara nici o restrictie. Utilizatori internationali Aceasta pagina de internet este verificata, operata si actualizata de BAYER in Romania. Este exclusiv conceputa pentru a fi utilizata in Romania. BAYER nu ofera nicio garantie cu privire la faptul ca informatiile prezentate pe aceasta pagina de internet sunt corecte in afara Romaniei, si, in special, ca aceste produse si servicii vor fi disponibile sub aceeasi denumire, sub aceeasi forma si in aceleasi conditii. In cazul in care accesati aceasta pagina de internet din afara Romaniei sau incarcati continutul acesteia, tineti cont ca este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca actionati in conformitate cu legislatia locala din acea zona. Produsele mentionate pe aceasta pagina de internet pot fi gasite in diferite ambalaje, sub diferite marimi de ambalaje sau cu litere ori semne distincte, in functie de tara. Vanzarea produselor Bayer Produsele noastre sunt vandute in conformitate cu versiunea curenta a Conditiilor noastre Generale de Vanzare si Livrare. Site-uri cu login: drepturi de acces Va rugam sa luati nota de faptul ca aveti obligatia de a proteja drepturile dumneavoastra de acces fata de utilizarea neautorizata de catre terte persoane si ca trebuie sa va asigurati ca ele nu pot fi utilizate de altii fara permisiunea dumneavoastra. Trebuie sa notificati BAYER imediat ce aflati ca a fost incalcata securitatea in raport cu orice detalii disponibile pe website-ul Bayer, daca persoane neautorizate au obtinut drepturile dumneavoastra de acces sau daca aveti indicatii ca un astfel de acces ar putea fi posibil.